Op mijn website presenteer ik je mijn passies, schilderijen en beeldhouwwerken

Ik kijk er altijd naar uit om iets nieuws te maken uit een kleine inspiratiebron, deze passie voor het schilderen en de beeldhouwkunst laat me toe om een werk levendig, mooi, zacht, fragiel en sterk tegelijkertijd te maken.

 

Met betrekking tot het schilderen begint elk werk als een avontuur voor mij, niet wetende wat ervan zal komen, wat het resultaat zal zijn. Het schilderij evolueert op zichzelf en het is onderhevig aan deze wet dat ik haar cuddle met verf!

Met betrekking, tot de beeldhouwkunst assembleer ik stukken, vormen. Het eindresultaat is nooit gebaseerd op een vooropgezet idee. Het werk wordt gecreëerd tijdens het totstandkomingsproces.


Ik gebruik de volgende materialen: :

- Olieverf, medium, canvas, canvas papier, vernis.

- Klei (for creating baked model), plaster, rubber, polyester mold embodiments, cement, foam, chicken mesh (for prototyping), 6mm concrete bar balloon to form the rounded parts, smoothing paste, paint, varnish.


Mijn manier van werken :

Verf, canvas, een potlood om een paar lijnen te tekenen op basis van mijn innerlijke inspiratie, soms na mijn ochtend meditaties, na een wandeling op mezelf in de natuur - rustig, waar ik kan dagdromen, ontspannen, uitloggen en naar mijn eigen wereld gaan, of na een dutje.

Het werk zelf is een avontuur voor me. Ik weet niet op voorhand welke kleur ik gebruik, welke vorm ik creëer. Door het werken voel ik wat juist is.Ik ben in een andere wereld, losgekoppeld van de tijd, van de plicht, ...

Ik luister vaak naar klassieke muziek, zachte, meditatieve jazz. Dit ontspant me, maakt me lichter, tilt me op en zet me buiten mijn gedachten.

Hier zijn de plaatzen waar ik (René Georges exhibitions, click this link.pdf file 33Ko) de laatste 35 jaar heb tentoongesteld.

Website counter : hit count

Direct to facebook Direct to linkedin Direct to twitter Direct to pinterest Direct to google+ Direct to youtube+ Direct to EDGIC SCULPTURES Direct to EDGIC PAINTINGS